FRONTAGRO  INTRODUKTION

Primo 2016 tog FRONTAGRO en nybygget fabrik i brug på Jernaldervej i Odder, til produktion af specielle ernæringsmæssige tilskudsfoderprodukter til produktionsdyr i landbruget.

Den nyetablerede virksomhed FRONTAGRO ApS, der indehaves af Henning Brinch Hansen, bygger på mere end 25 års erfaring inden for udvikling, produktion og salg af specielle tilskudsfoderprodukter til husdyr, og er Danmarks første og eneste specialfabrik indrettet udelukkende til produktion af diætisk tilskudsfoder og veterinærer pasta-gel kosttilskud til kvæg og svin.

Frontagro’s nye fabrik er indrettet fleksibelt og rationel, så der er mulighed for produktion af et bredt sortiment af sundhedsfremmende ernæringsprodukter, der alle henvender sig hovedsageligt til kalve, malkekøer og smågrise.

Bredt produktsortiment

Produktsortimentet omfatter EU regulerede, diætisk kosttilskud med særlige ernæringsmæssige formål, tilskudsfoderprodukter og problemløsere til husdyr i både tørform (pulver/granulat), flydende form og som noget helt unikt, pasta-gel produkter.

Produktionen af veterinærer stofskifteregulerende pastaprodukter løser en række ernæringsmæssige udfordringer for ´både konventionelle og økologiske malkekøer omkring kælvningstidspunktet. Frontagros nye pastaproduktion er den kun fjerde fabrik i EU, der fremstiller den type specialprodukter til husdyr.

FRONTAGRO er tillige den første virksomhed i EU, der kan tilbyde stofskifteregulerende pasta ernæringstilskud, tilpasset EU kravene for brug i økologisk mælkeproduktion.

Funktionalitet                                  

FRONTAGRO går efter at levere markedets bedste og mest funktionelle tilskudsfoderprodukter, der giver en optimal effekt for landmanden, og der gås derfor ikke på kompromis med kvaliteten af de anvendte råvarer og ingredienser, der sikre FRONTAGRO´s produkter en uovertruffen funktionalitet.

Økologi Med udviklingen af vore fem pastaformulering til malkekøer tilbyder vi over markedets bredeste produktsortiment til økologer, der består af 4 produkter til kalve og 9 produkter til økologiske malkekøer, alle produceret i henhold til EU regulativer for økologisk landbrug.

Fremmer sundhed og produktivitet

Produktionen er underlagt både Fødevarestyrelsens- og Natur og Erhvervs tilsyn, hvor en del af produktsortimentet tillige er underlagt EU’s direktiv for diætisk tilskudsfoder med særligt ernæringsmæssigt formål. Sortimentet kategoriseres efter følgende formål:

  • Stofskifteregulerende ernæringstilskud til malkekøer, omkring kælvningstidspunktet.
  • Stabilisering af den fysiologiske fordøjelse hos specielt unge dyr, i de første 4-6 leveuger
  • Diætisk tilskudsfoder til forebyggelse af anæmi i ugerne efter fødsel, hos smågrise
  • Produktions- og sundhedsfremmende ernæringstilskud til produktionsdyr i specifikke stress situationer

Produktionsfaciliteterne giver mulighed for pakning og emballering fra 2½ kg spande og op til 20 kg sække og fra 5 l dunke og op til 1000 l palletanke.

Pasta-gel produktionen omfatter p.t. 14 produkter til kvæg, der pakkes i plast patroner af ca. 350 gram, hvoraf de fem produkter indgår i vort økologiske Eco-sortimentet, tilpasset økologiske mælkeproduktion.

Fremtidig eksportsalg

FRONTAGRO har indgået internationale  partnerskabsaftaler,  hvor sortimentet bliver markedsført, så landmændene, i de udvalgte lande,  også her får gaven af de danske produkter og den know-how der ligger bag udviklingen.